sâmbătă, 30 iunie 2012

Markit-supravegheaza Piata Creditelor de Carbon

Una dintre cele mai frecvente intrebari care ne
este pusa in momentul prezentarii afacerii Botanoo este cine verifica Creditele de Carbon. Ei bine, Firma Markit este cea care verifică zilnic autenticitatea creditelor de carbon, din ce proiecte sunt cumpărate, unde sunt vândute carbon creditele. Cu cât un proiect este mai viabil prin termediul lui mai mulţi oameni vor beneficia de locuri de muncă şi cu atât valoarea carbon creditului va fi mai mare. În zece ani de când a fost infiintata compania, Markit şi-a menţinut spiritul antreprenorial, a construit şi a dobândit multe afaceri complementare, şi a creat o informare la nivel mondial de servicii financiare şi de afaceri oferind o gamă largă de date, evaluare şi prelucrare a produselor de comerţ şi servicii în mai multe clase de active. Cu peste 2.200 de angajati in 16 de birouri din lume, misiunea de bază a Markit rămâne aceeaşi care a fost şi în 2001 – de a crea noi produse şi servicii pentru pieţele financiare, care să sporească transparenţa, a reduce riscul şi de a îmbunătăţi eficienţa operaţională".
Markit este o bază de date independentă şi cuprinzătoare care oferă servicii comerciale adecvate. Evidenţa de mediu Markit este un depozit de carbon care acţionează ca o poartă de acces la piaţa de carbon.


Daca aveti curiozitatea sa verificati pe www.markit.com unde este inregistrata compania CC Denmark o gasiti la adresa: www.markit.com, Registru public, meniul Account Holders.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu